FETE-UGT PV

Benvingut al Panel d'Edició de FETE-UGT País Valencià

Sols per editar i administrar la pàgina web

Gràcies per la teua visita. Torna prompte

Member Login
Lost your password?

FeSP-UGT PV en les trobades d’escoles en valencià


Trobades2017Valencia


 
 

FeSP-UGT PV en les trobades d’escoles en valencià.

 
La XXXa Trobada a València pren el centre de la ciutat.

 

El passat 9 d’abril vam celebrar amb Escola Valenciana i altres entitats les XXXa Trobades d’escoles en valencià, que van prendre el centre de la ciutat de València. Compartim amb Escola seu agraïment a l’Ajuntament de València pel seu suport i compromís, que ha permès que en aquest 30 aniversari, es celebren, per primera vegada, a la Plaça de l’Ajuntament, al cor de la nostra ciutat.
 

A la fotografia de dalt, a l’esquerra, Lola Cayuela, secretària de Cultura de FeSP-UGT PV, Susi d’Escola Valenciana i Javier González, secretari d’Ensenyament Públic de FeSP-UGT PV. En la seua part dreta s’afegeix Pilar Mora, secretària d’Ocupació, Formació i Igualtat de Gènere de UGT-PV.


logo_escolaManifest
EN VALENCIÀ, CREIXEM

Les Trobades d’Escoles en Valencià evidencien que l’ensenyament en valencià és l’educació òptima i capdavantera, que recull l’experiència dels corrents pedagògics europeus. Aquest model d’escola crea ciutadans i ciutadanes amb valors de solidaritat, igualtat i justícia, alhora que garanteix el plurilingüisme real, és a dir, aconsegueix que l’alumnat domine les dues llengües oficials i l’anglés. Aquesta formació es desenvolupa des de l’estima del valencià i l’arrelament al medi. Gràcies a l’aprenentatge de llengües ens acostem a les diferents cultures: com més cultures coneixem, més tolerants som. L’educació és una eina fonamental per transformar la societat i garantir els principis de llibertat. Per aquesta raó, en Escola Valenciana prenem de referència el nostre model educatiu i l’hem proposat a totes les escoles per afavorir la formació de persones crítiques, raonables, amistoses, cooperatives.

Nosaltres, amb més de 30 anys de bones pràctiques docents, diem ben clar que en el nou Decret d’Educació l’itinerari Avançat és qualitat, és el més proper al nostre model lingüístic d’escola. Aquest programa és l’únic que garanteix el plurilingüisme real. Des d’Escola Valenciana convidem als centres educatius que encara no tenen programes avançats a fer camí amb nosaltres. Els oferim el nostre suport i el nostre assessorament per incorporar-se al programa òptim en un curt termini de temps. Així, necessitem la complicitat dels pares, les mares i el professorat, perquè demanen sempre qualitat educativa i, de forma progressiva, puguen arribar als programes avançats.

Les Trobades són també un espai de convivència i una invitació a participar i unir-nos des del respecte, la diversitat i la interculturalitat. Cada any, més de 200.000 persones celebrem la vitalitat de la nostra llengua i expressem el desig compartit de viure en valencià. Som un poble amb un projecte comú: volem comunicar-nos en la nostra llengua i tenim el dret de fer-ho. En valencià, creixem. Aquest lema festeja amb la nostra cultura popular dels nans i gegants i suggereix un missatge vertebrador: parlar valencià ens fa compartir experiències, ens enriqueix culturalment, amplia el nostre coneixement del món, ens ofereix la clau d’accés per descobrir altres llengües. Gràcies al valencià experimentem un creixement vital: ens fa savis de la vida, ens fa grans de cor, ens fa gegants per albirar el futur.

Som País Valencià. Necessitem mitjans de comunicació públics en la nostra llengua que ens cohesionen, ens acosten la diversitat cultural i donen a conéixer la personalitat de tots els pobles que fan País Valencià. Ens cal comptar amb la correspondència de les televisions IB3 i TV3. Volem que les nostres arrels cresquen fortes, es desenvolupen lliures, i volem que els nostres fruits arriben a la saó des del sud fins al nord. Volem compartir les paraules heretades i apreses amb tota la ciutadania en qualsevol context. Per tant, necessitem una llei d’igualtat lingüística. És un dret que tenim tots els valencians i totes les valencianes. Ara ens trobem en una situació discriminatòria respecte d’altres pobles amb llengua pròpia. Els poders públics han de vetllar per la correcta implementació dels plans de normalització i foment del valencià i posar en marxa totes les polítiques necessàries per garantir la plena igualtat lingüística.

Sense dubte: en valencià, creixem.
Misiones Pedagógicas: Educación popular en la Segunda República

atianaiieducacionpopular

Presentación del libro "Las misiones pedagógicas. Educación popular en la Segunda República",
de Alejandro Tiana. Residencia de Estudiantes. Madrid. 26 de septiembre.

MÉS FORTS

img-20161025-wa0001

Adjudicaciones inicio de curso 2016/2017: Profesorado interino

nolomce1

Procedimiento Suprimidos y Desplazados 2016

Otro montaje

CGT DOCENTE 2015-2016

CGT1516w

Comisiones de Servicio Docentes para el curso 2016/2017.

conFETEmassindicatoG

100 AÑOS LUCHANDO POR LA EDUCACIÓN

MAGISTERIO 1936-1975

EDUCANDO EN IGUALDAD

TODO 300 T

La voz dormida. Condenada por ser de la FETE

La voz dorimida. Condenada por ser de la FETE

LA ESCUELA DE LA REPÚBLICA

webEscueladelaRepública

La Educación, herramienta para la Igualdad

EducandoEnIgualdadW

facebook FETE-UGT PV

FETE

Curs d’adaptació al Grau amb 20% de Dto. als afiliats 2012-2013

Lola Cayuela a la presentació del llibre “El valencià es fácil”

21092016-el-valencia-es-facil

Normativa educativa

No a la violencia de género. Nos va la vida en ello

Tablas Salariales Profesorado Concertada 2016

TablasSalarialesConcertada2016

Nòmines Docents 2016 Ensenyament Pùblic

NominesEP2016

Todo FP

banner-portada-big

“Los hombres, las mujeres” Benjamín Prados

Ellas trabajan gratis. Del 8 de noviembre al 31 de diciembre

JORNADA: LA SITUACIÓN DE LAS PENSIONES Y LA ESTRATEGIA DE UGT
jpb
Lugar: Salón de actos UGT-PV. C/ Arquitecto Mora, 7. 46010 Valencia
PROGRAMA
Formulario de inscripción

Congreso de Constitución de la Federación de Empleados y Empleadas de los Servicios Públicos (FeSP-UGT)

Congreso de disolución de FETE-UGT

TE País Valencià DIC 2015

TE FETE DICIEMBRE 2015

NO A LA LOMCE

noLOMCEm

QUIERO SER DOCENTE

QuieroSerDocente

ADJUDICACIONS 2015-2016

AD2015-16

MDR

FETEunsindicatotransparenteconlascuentasclaras

VI Congreso Nacional Ordinario FETE-UGT PV Morella 2013

Ejecutiva 2013